De emmer als gebruiksvoorwerp

Een emmer is natuurlijk een heel handig en zelfs onmisbaar gebruiksvoorwerp. Een emmer is simpelweg in elk huis wel te vinden. Groot of klein, en in welke kleur dan ook. Maar een emmer is ook een ondergewaardeerd product. Je kunt namelijk zoveel meer met een emmer.

De emmer is zoveel meer

De 12 liter emmer zelf is in legio kleuren verkrijgbaar en qua bedrukking is nagenoeg alles mogelijk. Of je nu een tweekleurig logo op de emmer van 12 liter wilt bedrukken of toch helemaal rondom een prachtige full color print: alles kan. Een emmer, en dan zeker een emmer van 12 liter met bedrukking, is namelijk ook een bijzonder populair en gewaardeerd relatiegeschenk en verpakking voor een kerstpakket of sint pakket. Denk aan sectoren als de agrarische sector, de bouwsector of natuurlijk de schoonmaaksector. Maar ook voor de horeca, de garagebedrijven of autopoetsbedrijven kun je, met behulp van een bedrukte emmer een leuk relatiegeschenk samenstellen: vul de emmer met lekkere dingen en je maakt een vergetelijke en blijvende indruk. Ook als makelaar of woningbouwvereniging kun je voor de nieuwe bewoners een origineel schoonmaakpakket als welkomstpakket samenstellen. Uiteraard kun je de emmer van 12 liter bedrukken met bedrijfslogo en een gelukwens. Iedere keer als er schoongemaakt wordt, wordt het logo gezien en komt het bedrijf weer even in de gedachte omhoog.
Een gebruiksvoorwerp, zo standaard als een 12 liter emmer is een gegarandeerd succes op een blijvende indruk. Men zal de emmer blijven gebruiken en constant herinnerd worden aan het bedrijf wat de emmer gaf.

Emmer als cadeauverpakking

Naast dat een emmer een uitermate geschikt relatiegeschenk is, vol òf leeg, is een bedrukte 12 liter emmer ook een heel originele cadeauverpakking. Het is natuurlijk ook mogelijk om de emmer van 12 liter te bedrukken met een compliment of een positieve wens. Een slijterij, supermarkt of cadeauwinkel zou de emmer prima kunnen verkopen met een tekst als “als Papa het niet kan maken, lukt het niemand” of “Geen ge-emmer, 50 jaar is nog helemaal niet zo oud”. Al dan niet dat ook hier de emmer gevuld kan worden met andere kleine cadeautjes om de ontvanger blijvend blij te maken.