Een fotohokje zorgt voor leuke herinneringen

Een fotohokje zorgt voor leuke herinneringen

Een fotohokje huren voor op een feest kan een bijzonder waardevolle aanvulling zijn. Met een dergelijk hokje kun je niet alleen de gasten extra vermaken maar zorgt het ook nog eens voor leuke herinneringen na afloop.

Verschillende soorten hokjes mogelijk

Een fotohokje kan in diverse uitvoeringen gehuurd worden. Zo vind je er altijd wel eentje die ook bij jouw feest past. Zo kun je bij Evenses een keuze maken uit de volgende fotohokjes: een fotozuil, een fotohokje, een fotobuzz of sweet prints. Voor alle bijzonderheden raadpleeg je het beste even de website van het bedrijf.

Kies voor een luxe Photobooth

Als je op zoek bent naar een net even wat luxere uitvoering van een fotohokje kun je ook kiezen voor een Photobooth. Een Photobooth is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bij het kiezen van het juiste fotohokje of Photobooth houd je het beste rekening met wat er het meest geschikt is voor bij je feest. Zo kies je voor een hokje dat past bij het thema, dat een bepaalde uitstraling heeft of eentje die simpelweg in de ruimte past waar deze komt te staan.

Altijd leuk voor later

Met behulp van een fotohokje kunnen je gasten een leuk aandenken voor jou als organisator maken maar hebben ze zelf ook een leuke herinnering aan het feest. Een fotohokje kun je boeken bij Evenses als een van de extra’s voor op een feest.