Een tuinhuisje met terrasoverkapping redt je zomer

tuinhuisje met terrasoverkapping

De zomer in Nederland is onvoorspelbaar. Soms hebben we weken van intense hitte, andere weken is het alleen maar regen en dan is het weer heel broeierig. Een ding is zeker: je kan niet altijd droog zitten in je eigen tuin. Daarom is een overkapping geen overbodige luxe. Met een tuinhuisje met terrasoverkapping sla je twee vliegen in één klap. Hartstikke handig!

tuinhuisje met terrasoverkapping

Waarom een tuinhuisje?

Het is eigenlijk een onmisbaar item in elke ruime tuin maar dat weet je pas als je er eentje hebt staan: het tuinhuisje. Een tuinhuisje is namelijk een perfecte plek voor allerlei zaken. Je kunt er:

  • spullen opslaan
  • je fiets neerzetten
  • een logeerplek van maken
  • tuinmeubels opslaan in de winter

Daarnaast kun je natuurlijk nog veel meer bedenken dat je kunt doen met een tuinhuis. Als dat  huisje ook nog een overkapping heeft dan zit je helemaal goed. Je geniet namelijk veel langer van je tuin.

Een lekker plekje

Onder de overkapping kun je een heerlijk plekje maken waar je de hele zomer kunt zitten en misschien zelfs in de herfst of lente. Een beetje regen houdt jou niet meer tegen om lekker uitgebreid buiten te gaan eten nu je dankzij je nieuwe overkapping altijd droog zit, ook op warme dagen met regen.