Praktijkdiploma boekhouden in 28 weken

Een praktijkdiploma boekhouden is een waardevol diploma dat je bij Fabius in 28 weken kunt halen. In die 28 weken ga je één keer per week naar school. Je volgt dan drie uur een klassikale les. Dit heeft veel voordelen. Je hebt in je week genoeg tijd voor andere dingen over, zoals een baan, een sociaal leven of het verzorgen van je gezin. Misschien heb je een eigen bedrijf of wil je een eigen bedrijf starten. Dat kan ook prima in combinatie met de opleiding voor het praktijkdiploma boekhouden van Fabius.

Voordelen van Fabius opleidingen

Daarnaast blijf je gemotiveerd en blijf je bij met je studiewerk, omdat je iedere week naar de klas gaat. Mensen die een thuisstudie doen hebben vaak het probleem dat ze niet gemotiveerd zijn en achter gaan lopen met hun werk. Bij Fabius heb je genoeg tijd voor jezelf naast je studiewerk voor het praktijkdiploma boekhouden. In de 28 weken worden drie onderdelen behandeld. De eerste twee onderdelen duren 9 weken en het laatste onderdeel 10 weken. Hierna doe je examen en als je dit voldoende afrondt, ontvang je het praktijkdiploma boekhouden.

Invulling van de opleiding

De eerste negen weken staan in het teken van kostencalculatie. Hierna volgen negen weken die zich richten op financiering. Het stukje financieel is dus een groot deel van de opleiding voor het praktijkdiploma boekhouden. De laatste tien weken worden besteed aan bedrijfsadministratie. Met enkel financiële kennis ben je er natuurlijk nog niet. Bekijk deze pagina om alle praktische informatie van het praktijkdiploma boekhouden te weten te komen.