Trainingen van veiligheids-trainingen.nl

Met veiligheidstrainingen van veiligheids-trainingen.nl weet je zeker dat het op jouw werkvloer veilig is. Als werkgever ben je verplicht een veilige werkomgeving te bieden en onderhouden. Je zorgt voor veiligheid en risicobeperking op de werkvloer door gebruik te maken van veiligheids-trainingen.nl. Je kunt hier verschillende trainingen volgen die zowel geschikt zijn voor werknemers als voor werkgevers. Kies bijvoorbeeld voor een EHBO of BHV cursus. Of kijk eens naar de VCA trainingen op veiligheids-trainingen.nl. Je vindt alle informatie over de details op veiligheids-trainingen.nl.

EHBO of BHV

Je kunt bij veiligheids-trainingen.nl bijvoorbeeld een BHV of EHBO cursus volgen. Hoewel beide cursussen voor een groot deel dezelfde dingen behandelen, zijn ze toch anders. Een EHBO cursus is vooral gericht op eerste hulp verlenen. Dat is niet gek, EHBO staat namelijk voor eerste hulp bij ongevallen. Hier worden dingen behandeld zoals het gebruik van verband- en hulpmiddelen, hoe om te gaan met letsel en vitale functies en hoe je moet handelen om levens te redden. Ook de BHV cursus behandeld levensreddende handelingen – hierin overlappen de cursussen dus.

VCA voor een veilige werkvloer

Daarnaast wordt in een BHV cursus aandacht besteed aan communicatie, alarmeren en ontruimen en brandbestrijding. BHV staat voor bedrijfshulpverlening en deze cursus is meer gericht op het in goede banen leiden van de handelingen in een noodsituaties. Op veiligheids-trainingen.nl kun je daarnaast ook terecht voor een VCA cursus. Er zijn zowel basis VCA als VOL-VCA cursussen te volgen. Een VCA certificaat geeft aan dat je in staat bent veilig en gezond te kunnen werken in je sector.