Verschillende stijlen van één schoen: zo draag je pumps

vabottischoenen

Pumps zijn de schoenen van alle tijden. Dames dragen ze al heel lang en daarom zijn pumps vast onderdeel van het straatbeeld. De meeste vrouwen associëren de schoen met een hoge hak. Dat is niet altijd het geval. Er bestaan ook platte Peter Kaiser pumps of lage hakken. Daarom zijn ze voor iedereen geschikt en ze passen bij elke outfit. In dit artikel lees je er meer over. 

Elegante stijl 

Met een hoge hak zijn pumps ontzettend elegant. Het meest gangbare model is de zwarte pump met een punt bij de tenen. Dit model schoen kun je onder allerlei outfits dragen. De pump staat vooral mooi onder een jurkje met een panty of een chique broekpak. 

Stoer met pumps 

De platte pumps staan heel goed onder een jeans. Het muiltje met de lage hak maakt een boyfriend jeans weer net even iets eleganter. Met grove sneakers wordt een zo’n broek weer te lomp. Of combineer de pump met een legging. Jurkje erboven en je bent klaar voor de dag – maakt niet uit waar je naartoe gaat. 

Zo maak je je outfit af

De details maken het af. Doe een leuk vest over je jurk en kies er een mooie tas bij uit. Zo word je graag gezien als stijlicoon.