Posted by Redactie on

Vieren van relatiedag

Vieren van relatiedag

Mijn partner en ik waren enkele maanden geleden drie jaar getrouwd. In het verleden hebben we dit niet echt gevierd, maar dit jaar wilden we iets speciaal doen. Ik heb daarom een tijdje gezocht naar de perfecte activiteit die zowel ik als mijn partner leuk zou vinden, maar ik kon niet direct iets vinden. Tot ik op de website van Skyballonvaarten terecht kwam en daar een relatiedag zag.

 Een unieke ervaring

Mijn man had mij al wel vaker gezegd dat hij ooit in zijn leven een ballonvaart wilde doen, maar ons leven werd ingewikkeld en we begonnen wat minder tijd te hebben voor elkaar dus werd het uitgesteld. Toen ik de site zag wist ik dat ik het gevonden had. Uiteindelijk boekte ik de ballonvaart en ik moet zeggen dat het echt een aangename en unieke ervaring was die ik iedereen zou aanraden. De ballonvaart was nog leuker dan ik had gedacht, ik en mijn man hadden beiden kriebeltjes in de buik.

 Bedankt skyballonvaart

Ik wil skyballonvaart graag bedanken voor de ervaring die ze mij en mijn man geboden hebben. Het vieren van onze relatie op deze relatiedag was meer dan geslaagd. Door jullie zijn we dichter naar elkaar gegroeid en de leuke ervaring heeft ervoor gezorgd dat we meer tijd met elkaar spenderen. Ook wil ik jullie bedanken voor de goede service en het hartelijke ontvangst!