Wil jij een infraroodsauna kopen?

Sauna

Wil jij graag een infraroodsauna kopen voor thuis? Bodyfitwebshop heeft een ruim assortiment infrarood cabines. Zo vind je bij ons kleine cabines die geschikt zijn voor één persoon, maar ook grotere waar je met het hele gezin in kan. Met een sauna in je huis kom jij op elk gewenst moment tot ontspanning. Laat na een drukke dag de stress van je afglijden in je eigen sauna.

Infraroodsauna kopen

Infraroodsauna kopen? Ontdek de voordelen

Een infraroodsauna kopen, levert je tal van voordelen op. De sauna draagt bij aan goede gezondheid en brengt je weer in balans. Een cabine zorgt voor:

–        Ontspanning: een infrarood cabine produceert een zachte en rustgevende warmte. Deze warmte brengt je tot ontspanning en zorgt weer voor een goede nachtrust.

–        Ontgifting: een infrarood cabine verwarmt je lichaam direct. Je transpireert intensief en zweet alle afvalstoffen uit je lichaam.

–        Een goed huidzuivering: in de cabine wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Deze stof zorgt voor stevigheid en elasticiteit van je huid.

–        Gewichtsverlies: als je regelmatig in de sauna zit, kan dit leiden tot gewichtsverlies. Uit diverse onderzoeken is al naar voren gekomen dat je tijdens een saunabezoek calorieën verbrandt en gewicht verliest.

–        Pijnverlichting: de warmte dringt ook door in je gewrichten, spieren en weefsel. Deze warmte kan lichte en chronische pijn verlichten. Een infrarood cabine helpt dan ook goed bij spierpijn en aandoeningen als fibromyalgie en reuma.

Bodyfit

Van plan om een infraroodcabine te kopen?

Ben je van plan om een infraroodcabine te kopen? Dan vind je in onze webshop een breed assortiment sauna’s van het merk Nobel. De stralers van de cabines zijn op een perfecte manier geplaatst, zodat jij overal infraroodstraling tegen je lichaam aan hebt. Bovendien beschikt elke cabine over een handig plateau waar je aromatherapie op kunt plaatsen.