Zalen

Heeft u uw eigen zalen? Dan is het natuurlijk zonde om deze leeg te laten staan. Door gebruik te maken van een goede zaalreservering software is het mogelijk om meer boekingen te krijgen voor uw vergaderzaal, en hierdoor dus een hogere opbrengst. Uiteraard is het mogelijk om zelf elke keer offertes te sturen en zelf een agenda bij te houden, maar kost dit veel tijd en is het onoverzichtelijk. Kies er daarom voor om het systeem van mice operations te implanteren op uw boeking site waardoor u automatisch nieuwe boekingen kunt krijgen, zonder dat u deze zelf handmatig hoeft te doen.

Alle informatie

De zaalreservering software brengt daarnaast als voordeel met zich mee dat alle informatie op 1 online plek in te zien is. Denk bijvoorbeeld maar aan gegevens van de boeker, maar ook kunt u informatie over een bepaalde vergaderzaal inzien en de medewerkers die bijvoorbeeld werken op die dag. Ideaal om op die manier een planning te maken en dus kunt u ook via de zaalreservering software exact zijn welke zaal geboekt is, en wanneer een zal nog vrij. Er zijn nog veel meer voordelen van het gebruik maken van deze zaalreservering software, en deze leggen wij je uit.

Meer sales

Een van de belangrijkste redenen waarom de zaalreservering software van mice operations zo populair is, heeft te maken met het feit dat de software zorgt voor meer online sales doordat er een online aanvraagmodule is die 24/7 gedaan kan worden. Een klant hoeft dus niet eerst een email naar u toe te sturen met de vraag of een bepaalde zaal nog vrij is voor een bepaald tijdstip, maar de klant kan direct de beschikbaarheid inzien via het systeem en vervolgens ervoor kiezen een boeking te maken. Ook wordt er bijvoorbeeld automatisch een offerte opgesteld die de klant krijgt te zien en dus ook 24/7 kan bekijken en ondertekenen. Het systeem van mice operations kun je gratis 7 dagen testen.