Zo geef je jouw rouwboeket een persoonlijke touch

rouwboeket

Als een dierbare van jou is overleden, wil je deze persoon natuurlijk graag een mooie uitvaart geven. Rouwboeketten zijn hier een onderdeel van. Het is ontzettend mooi als je jouw rouwboeket een persoonlijke touche kunt geven. Maar hoe doe je dit nu? In dit artikel kun je hier meer over lezen.

rouwboeket

Pluk bloemen uit de tuin van de overledene

Je geeft een rouwboeket echt een persoonlijke touch door hier bloemen uit de tuin van de overledene aan toe te voegen. Dit zijn bloemen die hij of zij waarschijnlijk mooi vond en je geeft het boeket zo echt een stukje van hem of haar mee.

Bestel een boeket met de favoriete bloemen

Sommige personen hebben bepaalde bloemen die echt hun favoriet zijn. Als je weet wat de favoriete bloemen van de overledene zijn, kun je ze toevoegen aan je boeket.

rouwboeket

Vraag de bloemist om hulp

Om de bloemen mooi met elkaar te combineren is het aan te raden om de bloemist om hulp te vragen. Hij of zij kan hier waarschijnlijk wel een mooie combinatie van maken. Had de overledene geen bloemen in de tuin en geen favoriete bloemen? Dan kan de bloemist je helpen om te bepalen welke bloemen er bij deze persoon zouden passen.